fbpx

Activity Maker lahjakortti

Lahja hänelle, jolla kaapit pursuaa tavaroita. Voit nyt muistaa läheistäsi lahjalla, joka antaa hauskoja ja jännittäviä elämyksiä, jotka pysyvät pitkään mielessä.

Activity Maker lahjakortti

Meiltä Activity Makerilta voit ostaa lahjakortin valitsemallasi summalla. Lahjakortti on loistava lahjaidea vaikkapa synttärisankarille tai joululahjaksi. Tämä sopii myös työntekijän tai työkaverin palkitsemiseen.

Lahjakortteja pystyy ostamaan Megazoneen sekä Pakohuonepeleihin. Jos olet kiinnostunut lahjakorteista muihin aktiviteetteihin, olethan yhteydessä myyntiimme. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Miten lahjakortin voi ostaa?

Lahjakortteja voi ostaa verkkosivuiltamme tai toimipisteeltämme. Sähköiset lahjakortit Megazoneen ja Pakohuonepeleihin löydät kätevästi alla olevista linkeistä.

Megazone Savonlinna

AuroraHut-lahjakortti

Tässä unelmalahja ihmiselle joka arvostaa luontoa ja nauttii luksuksesta. Lahjakortilla voitte tehdä yhdessä ainutlaatuisen retken, jota muistellaan vielä pitkään. 

Lahjakortti kansallispuistoretkelle

Retkeiljän ehdoton suosikkilahja. Lahjakortin saaja saa valita mielensä retken kahdesta vaihtohedosta. Retki suuntautuu joko Linnansaaren tai Koloveden kansallispuistoon. 

Activity Maker lahjakortti

Lahjakortin toimitus

Ostetun lahjakortin voi noutaa pisteeltämme Savonlinnan keskustasta, mutta voimme myös toimittaa lahjakortin postitse. Jos maksat lahjakortin verkkosivuillamme ja toivot postitusta, ilmoitathan postitustoiveesta sähköpostilla myyntiimme activitymaker@gmail.com.

Tervetuloa käymään toimipisteellämme

Lahjakortin voi ostaa myös toimipisteeltämme. Olemme pääsääntöisesti auki maanantaista lauantaihin klo 12 – 20. Saatamme välillä olla järjestämässä aktiviteetteja muualla, joten suosittelemme soittamaan etukäteen myyntiin puh. 044 978 2127. Toimipisteemme osoite on Olavinkatu 44, Savonlinna.

Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Huomioitavaa, kun lahjakortti käytetään

Kun haluat hyödyntää lahjakorttia, niin voit varata aktiviteetin nettisivuiltamme, soittamalla tai käymällä pisteellämme. Jos aktiviteetti varataan verkkosivujen kautta, tulee maksutavaksi valita paikan päällä maksaminen. Muista ottaa lahjakortti mukaan.