fbpx
Megazone Savonlinna

Megazone

Hauska ja futuristinen laserpeli keskellä Savonlinnaa

Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Pelialueena toimii hämärä, uv-valoin valaistu labyrinttimainen kaupunkitaisteluareena.

Yhden pelin pituus on 30 minuuttia, mutta pelejä voi pelata useamman peräkkäin.

Mikä Megazone on?

Ennen pelin alkua pelaajat ohjeistetaan peliin ja varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä sekä upeilla laseraseilla, jotka eivät satuta eivätkä sotke ketään. Pelikentällä soiva musiikki peittää vastustajan liikkeet ja hämärä valaistus luo peliin jännittävän tunnelman. Pelaajan tehtävänä on peliliiviinsä liitetyllä laseraseella tuhota vastustajia ja heidän tukikohtiaan. Jokaisesta osumasta saa pisteitä ja sillä selviää pelin voittaja. Ja vaikka pelin aikana ei saa juosta, ryömiä tai hyppiä, nostattaa jo pelkkä tunnelma hien pintaan. 

Yksin, kavereiden kanssa tai yksityinen peli

Pelejä pelataan sekä avoimina, että yksityisinä. Avoimen pelin idea on siinä, että pelaajia otetaan peliin varausjärjestyksessä, kuitenkin siten että kentälle mahtuu yhtäaikaisesti maksimissaan 18 pelaajaa. Yksityispelissä pelaajien maksimimäärä on sama. Yksityinen pelikierros on suljettu ulkopuolisilta pelaajilta.

Peli sopii myös nuoremmille pelaajille, osana synttäripakettia tai työporukalle.

Tutustu Megazoneen

Voit tutustua Megazoneen tarkemmin myös täältä.

Varaukset

Olavinkatu 44
57100 Savonlinna

Pelipaikka löytyy keskeltä Savonlinnaa