fbpx
Activity Maker Savonlinna Pakohuone

Pakohuone

Sinulla on 60 minuuttia.

Escaperoom on tosielämän seikkailupeli keskellä Savonlinnaa. Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteerejä.

Pakopeli on elämys, johon ei voi valmistautua, vaan se täytyy kokea. Pelissä eteneminen vaatii valppautta, loogista päättelykykyä ja yhteistyötä.

Mikä on pakohuone?

Pakohuone, pakohuonepeli, room escape, mysteerihuone, escape room. Tätä voi kutsua millä tahansa näistä nimistä.

Peliin osallistutaan ryhmänä ja maksimi osallistujamäärä on 9 henkeä. Pakohuoneessa ryhmällänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen kaikki mysteerit ja arvoitukset. Yksi selvitetty tehtävä antaa palkinnoksi avaimen tai vastauksen, joka johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko tehtäväketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Olennaista pakohuoneessa on tiimityöskentely. Tulette ratkomaan lukuisia erilaisia tehtäviä ja pulmia. Pulmat eivät ole pelkästään matemaattisia, eivätkä lukot ole aina perinteisiä lukkoja. Pakohuoneessa tulette lähes poikkeuksetta yllättymään. Pakeneminen ei vaadi voimaa, vaan loogista päättelykykyä, nokkeluutta ja luovuutta. Haaste on siis älyllinen ja siksi pelaaminen on erityisen kiehtovaa ja jännittävää.

Testaa oletko tosielämän Sherlock Holmes.

Savonlinnasta löydät 3 jännittävää pakohuonetta

Activity Maker Savonlinna Pakohuone Kadonneiden kohtalo

Kadonneiden kohtalo

Ihmisiä on alkanut katoamaan ja lähdette etsimään johtolankoja epäillyn asunnolta.

Saatteko tunnin kuluessa selvitettyä onko epäilty oikeasti syyllinen? Mikä on kadonneiden kohtalo ja kuka on seuraava uhri?

Rikospaikka

Tehtaanjohtaja on löydetty kuolleena omasta olohuoneestaan. Poliisi on käynyt paikalla, mutta ei ole onnistunut selvittämään, onko tapahtunut murha ja kuka olisi mahdollinen murhaaja.

Tehtaanjohtaja on ollut lukittuna omaan huoneeseensa, eikä hän ole löytänyt reittiä ulos huoneesta. Myös tehtaanjohtajan rouva on mystisesti kadonnut.

Teillä onkin nyt kaksi tehtävää: selvittää mahdollinen murhaaja, sekä löytää reitti, jota pitkin tehtaanjohtaja olisi selvinnyt huoneesta.

Teillä on 60 minuuttia aikaa. Sen jälkeen tulevat rikospaikkasiivoojat ja siivoavat rikospaikan. Jos ette saa juttua ratkaistua, niin tehtaan johtajan kuolema jää mysteeriksi. Oletteko valmiit auttamaan?

Vankilapako

Huipputurvallinen yksityisvankila. Vartijoiden ihmeelliset pakkomielteet ja rutiinit.

Huhut kertovat, että yksi henkilö olisi joskus päässyt pakenemaan vankilasta ja jopa saamaan takavarikoidut tavaransa mukaan.

Löydättekö pakenijan jättämät pienet vihjeet?

Pääsettekö pakenemaan takavarikoitujen tavaroitten kanssa tästä kieroutuneesta vankilasta vartijoiden kuukausipalaverin aikana?

Hinnat

1-3 henkilöä

75 €

4-5 henkilöä

100 €

6 henkilöä

120 €

Lisäpelaajat 20 €/hlö.

Max. 9 pelaaja/peli.

Säännöt ja ohjeet

  1. Varaa ryhmällesi aika sivuiltamme.
  2. Saapukaa 10 minuuttia ennen varattua aikaa osoitteeseen Olavinkatu 44, Savonlinna.
  3. Ohjeet saatuanne teidät viedään huoneeseen ja ovi sulkeutuu.
  4. Paetkaa huoneesta 60 minuutin kuluessa ratkaisemalla pulmat. Ette tarvitse fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta pelin voittaaksenne. Huoneen sisällä ei ole mitään pelottavaa.
  5. Ryhmän on mahdollista pyytää rajattu määrä vinkkejä.
  6. 60 min jälkeen peli päättyy. Päättyykö se tuuletukseen ja voitonriemuun, sen ratkaiset sinä.

Varaukset

Olavinkatu 44
57100 Savonlinna

Mysteerit löytyvät keskeltä Savonlinnaa