fbpx

Pakohuone Savonlinna

Pakohuone

Sinulla on 60 minuuttia.

Escaperoom on tosielämän seikkailupeli keskellä Savonlinnaa. Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteerejä.
Pakopeli on elämys, johon ei voi valmistautua, vaan se täytyy kokea. Pelissä eteneminen vaatii valppautta, loogista päättelykykyä ja yhteistyötä.
Mikä on pakohuone?
Pakohuone, pakohuonepeli, room escape, mysteerihuone, escape room. Tätä voi kutsua millä tahansa näistä nimistä.
Peliin osallistutaan ryhmänä ja maksimi osallistujamäärä on 9 henkeä. Pakohuoneessa ryhmällänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen kaikki mysteerit ja arvoitukset. Yksi selvitetty tehtävä antaa palkinnoksi avaimen tai vastauksen, joka johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko tehtäväketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.
Olennaista pakohuoneessa on tiimityöskentely. Tulette ratkomaan lukuisia erilaisia tehtäviä ja pulmia. Pulmat eivät ole pelkästään matemaattisia, eivätkä lukot ole aina perinteisiä lukkoja. Pakohuoneessa tulette lähes poikkeuksetta yllättymään. Pakeneminen ei vaadi voimaa, vaan loogista päättelykykyä, nokkeluutta ja luovuutta. Haaste on siis älyllinen ja siksi pelaaminen on erityisen kiehtovaa ja jännittävää.
Testaa oletko tosielämän Sherlock Holmes.

Savonlinnasta löydät 2 jännittävää pakohuonetta:

Escape Room: Puusepän oppipoika

Escaperoom on tosielämän seikkailupeli keskellä Savonlinnaa. Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteerejä.Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen pelin alkua.

Aleksanteri on pieni poika, joka on kiinnostunut puisista leluista ja etenkin niiden rakentamisesta. Hän ei ole kuitenkaan lahjakas puusepän työssä, joten hänen vanhempansa laittavat hänet kaupungissaasuvan kuuluisan puusepän, Koistisen, oppiin. Koistinen on kuitenkin aika erikoinen tyyppi, eikä Aleksanterin koulutus suju hyvin. Eräänä päivänä sekä Aleksanteri että Koistinen katoavat kuin tuhka tuuleen. Samaan aikaan kaupungista varastetaan kuuluisa timantti.

Te pelaajat olette poliiseja, joiden tehtävänä on sekä Aleksanterin että timantin löytäminen.

Saavuthan paikalle noin 15 minuuttia ennen pelin alkua. Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 1 päivä ennen tapahtumaa.

Varaukset tulee tehdä viimeistään päivä(ä)/tunti(a) ennen alkamisajankohtaa: 15 minuuttia. 

Kesto: 1 tunti ja 30 minuuttia
Vaikeusaste: haastava

VARAA PELISI:
activitymaker@gmail.com / +358 45 112 2456

 

 
 

EscapeRoom: Historiallinen Aarrejahti

Yliopiston historantutkija tylsistyi,alkoi keksiä historiaa omasta päästäänja rakentaa outoja vekottimia työajallaan. Pian hän muutti työhuoneensa härveleiden ja historiallisten arvoitusten pyhätöksi. Tämä toi hänelle potkut. Potkujen aikoihin yliopistolta katosi mittaamattoman arvokas muinainen aarre, jonka tutkija epäilemättä varasti ja piilotti laitteidensa sekaan. Olette muinaisiin mysteereihin erikoistuneita etsiviä, joilla on niin kallis tuntiveloitus, että yliopistolla ei ole varaa palkata teidät kuin tunniksi löytämään tuo aarre!

Saavuthan paikalle noin 15 minuuttia ennen pelin alkua. Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 1 päivä ennen tapahtumaa.

Varaukset tulee tehdä viimeistään päivä(ä)/tunti(a) ennen alkamisajankohtaa: 15 minuuttia. 

Kesto: 1 tunti ja 30 minuuttia
Vaikeusaste: haastava

 

 

VARAA PELISI:
activitymaker@gmail.com  / +358 45 112 2456

Hinnat

1-3 henkilöä

75 €

4-5 henkilöä

100 €

6 henkilöä

120 €

Lisäpelaajat 20 €/hlö.

Max. 9 pelaaja/peli.

Säännöt ja ohjeet

Varaa ryhmällesi aika sivuiltamme.
Saapukaa 10 minuuttia ennen varattua aikaa osoitteeseen Olavinkatu 44, Savonlinna.
Ohjeet saatuanne teidät viedään huoneeseen ja ovi sulkeutuu.
Paetkaa huoneesta 60 minuutin kuluessa ratkaisemalla pulmat. Ette tarvitse fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta pelin voittaaksenne. Huoneen sisällä ei ole mitään pelottavaa.
Ryhmän on mahdollista pyytää rajattu määrä vinkkejä.
60 min jälkeen peli päättyy. Päättyykö se tuuletukseen ja voitonriemuun, sen ratkaiset sinä.

Varaukset

Olavinkatu 44
57100 Savonlinna

Mysteerit löytyvät keskeltä Savonlinnaa